• Bargiestraat 9 - 8500 Ieper

Over Romatix

AC Processing en Salomez Systems verenigen de krachten en worden Romatix.

Frederik Van Heule is in 1994 net afgestudeerd als industrieel ingenieur wanneer hij zijn eerste professionele stappen zet bij Hobon Processing, een zusterbedrijf van Hobon Plastics in Waarschoot. Frederik realiseert er diverse automatiseringsprojecten in de plasticindustrie.Hij doet er via revisie- en automatiseringsprojecten de nodige ervaring op inzake servo- en motiontoepassingen. Via pc-plc communicatieprojecten leert hij de geheimen van scada- en database.  

Later mondt deze kennis uit in de implementatie van automatische magazijnen, betoncentrales, voedingslijnen, enz…

Intussen is A.C. Processing een feit. Naast de uitvoering van industriële automatiseringsprojecten was het bedrijf ook jarenlang actief in de sector van computers en netwerken in bedrijven.

In 2017 beslist Frederik zich verder te specialiseren in industriële automatiseringsprojecten van A tot Z. 

Eén en één is drie

Om verder te groeien gaat Frederik in juni 2017 een alliantie aan met Salomez Systems uit Westrozebeke. Deze firma realiseert sinds 1989 onder impuls van ingenieur Frans Salomez talloze automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland, vooral in de sectoren van hout, voeding en waterzuivering.

De geboorte van Romatix*

Uit liefde voor de techniek slaan Frederik en Frans de handen in elkaar. Ze doen dit voortaan samen onder de naam ‘Romatix’.

De wereld van Industrie 4.0 evolueert razendsnel. Met samen bijna 50 jaar ervaring op de teller zijn Frederik en Frans met hun team uw partner bij uitstek om het productieproces binnen uw bedrijf klaar te stomen voor de toekomst.

Kies voor Romatix. Kies voor dat tikkeltje meer om uw concurrentie te snel af te zijn!

* De naam Romatix is een samensmelting van robots en automatisering. De uitgang ‘ix’ verwijst naar technologie.

Diensten


Waarvoor kan u precies bij ons terecht?

Referenties


Bekijk enkele van onze referenties.

Partners


Bekijk hier met welke partners we samenwerken.

Romatix

A.C. Processing bvba
BTW BE 0453.731.356
Bargiestraat 9 - 8900 Ieper

Locatie